Communicatie

De essentie van professionaliteit

Een doeltreffende communicatie wordt bekomen door het gebruik van een doordachte taal. Dit kan zowel tekstueel als grafisch zijn. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan onderbouwde teksten voor advertenties, artikels of sociale media, maar ook aan een passende en unieke grafische vormgeving. We ontwerpen huisstijlen (en toepassingen), brochures, boeken, reclameborden en zoveel meer. Door middel van communicatie wordt een professionele uitstraling gecreëerd. Het zorgt voor eenvormigheid, herkenbaarheid en bijgevolg voor meer naamsbekendheid.

Grafisch Ontwerp en Copywriting zijn de sleutels die uw onderneming aanzienlijk laten groeien! In het communicatieve aspect gaan we bij Lyckas bedrijfsondersteuning creatief te werk, maar verliezen daarbij nooit het zakelijke uit het oog. Samen met u gaan we op zoek naar een vormgeving die volledig aansluit bij de noden van uw zaak.

Bedrijfscommunicatie

Een greep uit ons communicatieve aanbod

Brand design: concept en ontwerp van logo en huisstijl
Toepassingen van de branding: verwerking van de huisstijl in naamkaartjes, presentatiemappen, banners, spanddoeken, vlaggen, autobestickering, enz.
Design and send: ontwerp en verzending van folders en tijdschriften.
Bookdesign: ontwerp van boeken
Relatiegifts: ontwerp van uitnodigingen, wenskaarten, bedankkaarten, pakketten, gadgets zoals pennen
Online communicatie: ontwerp websites en onderhoud sociale media
Copywriting: opstellen van teksten met verschillende doeleinden

Bedrijfscommunicatie
“Communicatie is vormgeving en zorgt voor een unieke en persoonlijke uitstraling. Een efficiënt karakter ontstaat.”
“Een mooie, doeltreffende en conceptueel onderbouwde presentatie van communicatie blijft langer bij en oogt professioneel.”